Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà, al 4t Cicle Humor & Co. de les Franqueses

11/10/2016

El grup musical oferirà l’espectacle còmic “Concerto a tempo d’umore”, estrena al Vallès Oriental, el dissabte 22 d’octubre al Teatre Auditori de Bellavista.

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà portarà el dissabte 22 d’octubre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Bellavista, el seu aclamat espectacle còmic i musical Concerto a tempo d’umore, dins el 4t Cicle Humor & Co. La funció serà l’estrena d’aquest espectacle al Vallès Oriental. 

Aquest concert teatral per a tots els públics amb una durada de 75 minuts, té una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica, com ara Vivaldi, Brahms, Mozart, Chopin... 

L’obra consisteix en teatre de gest amb molt d'humor on dotze músics i un director d'orquestra fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants, els gags més divertits i la teatralitat més precisa. Un espectacle dirigit per Jordi Purtí i amb Carles Coll a la direcció musical, que agradarà tant al gran públic de totes les edats com al públic més exigent. 

El preu de l’entrada és de 18 euros i de 15 euros per a majors de 65 anys, pensionistes, aturats, menors de 25 anys i anticipada (a partir de 10 dies abans de la funció i fins al dia abans, a la taquilla del teatre, de dilluns a dissabte de 17 a 21 h, i dissabtes no festius de 10 a 14 h; també es poden comprar a codetickets.com). El dia de la funció es poden adquirir dues hores abans a la taquilla del teatre.

Arxivat a: Cultura
El "Concerto a tempo d'umore" es representa per primera vegada al Vallès Oriental
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 10:38h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)