Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’atorguen les subvencions de la tercera convocatòria d’ajuts a la rehabilitació del Pla de Barris

22/09/2016

5 finques del barri es beneficiaran dels ajuts a la rehabilitació. Com a novetat, en aquesta ocasió, la instal·lació d’un ascensor serà part de les millores d’un dels edificis.

La Junta de Govern Local de dijous 8 de setembre va aprovar l’atorgament de les subvencions de la tercera convocatòria d’ajuts a la rehabilitació del Pla de Barris de Bellavista. L’objectiu dels ajuts és incentivar la rehabilitació dels elements comuns dels edificis de Bellavista (façanes, patis interiors, instal·lacions elèctriques, ascensors, cobertes, etc.) i així preservar-ne la durabilitat de les edificacions, adequar-ne l’eficiència i funcionalitat i millorar-ne l’aspecte estètic. 

En aquesta convocatòria, 8 comunitats de propietaris han sol·licitat ajuts a la rehabilitació. De les 8 comunitats que n’han sol·licitat, 2 han presentat la documentació complementària requerida fora de termini i per tant no compleixen els requisits establerts en la convocatòria. De la documentació presentada per les 6 comunitats restants per a la rehabilitació de 5 finques del barri, se n’ha fet una valoració tècnica d’acord amb el que estableix la convocatòria i dóna com a resultat una puntuació de cada finca segons la tipologia de l’edifici, el nombre d’habitatges, les obres a realitzar i el seu abast. Es veuen beneficiades aquelles sol·licituds que obtinguin major puntuació en el procés de concurrència competitiva. 

Les finques tenen un termini de 3 mesos des de la notificació de l’atorgament de la subvenció per iniciar les obres. Enguany les sol·licituds d’ajuts a la rehabilitació presentades proposen obres integrals de millora de diverses façanes i per primer cop, la instal·lació d’un ascensor que millorarà de manera significativa la qualitat de vida dels veïns d’aquesta finca.

El pressupost per a aquesta convocatòria d’ajuts a la rehabilitació 2016 és de 202.740,97€. S’aniran obrint convocatòries d’ajuts fins que s’acabi el pressupost global del programa. Per a rebre informació sobre les properes convocatòries d’ajuts a la rehabilitació, podeu contactar amb l’Oficina Tècnica de Pla de Barris de Bellavista (telèfon 938 616 221).

Arxivat a: Pla de Barris
L'objectiu dels ajuts és aconseguir l’adequació o la millora constructiva, estructural, funcional i d’habitabilitat de les edificacions
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/05/2024 a les 14:40h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)