Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Extraescolars de l’AMPA de l’Escola Bellavista-Joan Camps

21/09/2016

S’ofereixen classes de Twirling i de patinatge artístic.

L’AMPA de l’Escola Bellavista-Joan Camps ha obert inscripcions per a tots aquells infants interessats en Twirling i/o patinatge artístic. Es tracta d’activitats extraescolars que compten amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, i que es realitzaranl pati de l’Escola Bellavista-Joan Camps.

Patinatge artístic

Es realitzarà els divendres de 17 a 18 h, començarà el 2 d’octubre i finalitzarà el juny de 2017. L’AMPA facilitarà patins als nens i nenes que no en disposin. Els socis de l’AMPA s’hi poden apuntar per 10 euros al mes, i els no socis, per 10 euros més una quota inicial de 15 euros. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 27 de setembre a través de l’adreça de correu-e (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Twirling

Les classes de twirling tindran lloc els dimarts de 17 a 18 h, al gimnàs de l’Escola Bellavista-Joan Camps. L’extraescolar començarà a l’octubre amb una quota de 10 euros al mes per a tothom i un suplement de 15 euros inicials per a qui no sigui soci de l’AMPA. Les inscripcions es poden formalitzar a través de l’adreça de correu-e (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

El twirling és un esport que combina la dansa i la gimnàstica rítmica amb un bastó, un esport ideal per a aquells i aquelles a qui agradi ballar i fer gimnàstica. S’ha previst una classe oberta i gratuïta el dia 27 de setembre de 17 a 18 h (no calen inscripcions prèvies).

Arxivat a: Educació
Patinatge artístic.
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)