Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La coneguda actriu Carme Pla, de T de Teatre, enceta el 4t Cicle Humor & Co. de les Franqueses

19/09/2016

El primer dels cinc espectacles programats fins a desembre porta per títol “Humor humà”.

Carme Pla, membre de la companyia T de Teatre, interpretarà ella sola dalt de l’escenari l’espectacle Humor humà, el divendres 30 de setembre, a les 21 h, al Casal Cultural de Corró d’Avall. Aquesta funció iniciarà el 4t Cicle Humor & Co. de les Franqueses, que organitza el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut

El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 euros per a majors de 65 anys, pensionistes, aturats, menors de 25 anys i anticipada (a partir de 10 dies abans de cada funció i fins al dia abans, a la taquilla del teatre, de dilluns a dissabte de 17 a 21 h, i dissabtes no festius de 10 a 14 h; també es poden comprar a codetickets.com). El dia de la funció es poden adquirir dues hores abans a la taquilla del teatre. 

A banda d’aquesta obra, fins al mes de desembre hi ha programats quatre espectacles més dins del primer trimestre de la nova temporada de teatre d’humor a les Franqueses. Són els següents:

  • Be god is, a càrrec d’Espai Dual: dissabte 8 d’octubre, a les 21 h, al Casal Cultural de Corró d’Avall.
  • Concerto a tempo d’umore, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà: dissabte 22 d’octubre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Bellavista.
  • You say tomato, a càrrec de Sala Trono: dissabte 12 de novembre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Bellavista.
  • Hoy puede ser un gran día, a càrrec de Dani Pérez: divendres 25 de novembre, a les 21 h, al Casal Cultural de Corró d’Avall. 

L’espectacle de Carme Pla, que està dirigit per Marta Pérez, és un conjunt d’històries agermanades per l’humor que té una durada de 60 minuts. En aquesta funció l’espectador hi trobarà humor subtil, irònic, elegant o destraler, imprescindible sempre i potser avui més que mai, de diferents estils com ho és la procedència dels seus autors: Santiago Rusiñol, Jesús Moncada, Pere Calders i Josep Carner, units pels enginyosos aforismes d’en Joan Fuster. Es tracta, doncs, de la saludable pràctica de riure’s de la vida, dels altres o d’un mateix a través de paraules sàviament triades i d’una interpretació acurada.

Arxivat a: Cultura
L'actriu Carme Pla interpreta en solitari "Humor humà"
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)