Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Setmana de la mobilitat sostenible i segura, del 16 al 22 de setembre

13/09/2016

Les Franqueses agafa consciència sobre ‘mobilitat intel·ligent, economia potent’, amb la Festa de la bicicleta urbana, un concurs fotogràfic i una cursa de transports.

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema europeu ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent.’, la Setmana del 2016 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l'hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Festa de la bicicleta urbana

A les Franqueses, l’activitat principal dins de la setmana serà la Festa de la bicicleta urbana. Serà diumenge 18 de setembre, a les 10.30 h, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall. El recorregut serà de 12 km, i les inscripcions seran el mateix dia a partir de les 9.30 h.

Concurs fotogràfic: ClicMob

La proposta de ClicMob és que qualsevol ciutadà o ciutadana agafi a participi al concurs amb imatges inspirades en les noves formes de mobilitat i transport més sostenible, segur i saludable. Després ha de compatir-les a les xarxes socials utilitzan les etiquetes #mobilitat2016 i #mobilitat2016_lesfranqueses 

Cursa de transports

Una de les propostes més interessants és la cursa de transpiorts. Es tracta de simular un viatge des de l'Ajuntament de les Franqueses fins a l'Ajuntament de Barcelona. Una persona ha de viatjar en transport públic i l'altra en un vehicle privat. La Comissió Institucional de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura finança les despeses generals de la cursa. La cursa de les Franqueses serà dimarts 20 de setembre. Per participar-hi s’han de formalitzar les inscripcions, abans de dijous 15 de setembre, a l’àrea d'Obres i Serveis de l'Ajuntament trucant al 938 467 676.

Per a més informació sobre la setmana podeu adreçar-vos a aquest web o a la pàgina de Facebook de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Arxivat a: Obres i Serveis
Imatge de la Setmana de 2016.
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2024 a les 15:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)