Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

140 participants en la primera Jornada de Reflexió sobre la Direcció Escolar

30/08/2016

L’acte té lloc durant tot el dia d’avui dimarts, 30 d’agost, a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies.

La primera Jornada de Reflexió sobre la Direcció Escolar, impulsada per la plataforma Formació per a la Direcció de Centres Educatius (FORDIRES), la Fundació Universitària Martí l’Humà i el Grup de Recerca en Organització de Centres (GROC), i patrocinada per l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, que té lloc avui dimarts, 30 d’agost, a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies, ha tingut un gran èxit de convocatòria. 

Tot i que es va programar en un dia de vacances per als docents, un total de 140 educadors vinguts d’arreu de Catalunya, així com de la resta de l’Estat espanyol, estan participant a hores d’ara en aquesta trobada que durarà fins a les 8 del vespre i que ha començat a les 9 del matí amb la inauguració a càrrec del director general de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Lluís Baulenas, de l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i del director de la Fundació Universitària Martí l’Humà, Jordi Salayet. 

Aquest últim ha estat l’encarregat d’iniciar els parlaments. Salayet s’ha felicitat per l’alta assistència aconseguida i ha dit que “aquest fet encara té més valor en el moment actual, en què el tema de l’educació s’ha convertit en una eina d’intercanvi per als polítics”. 

Per la seva part, Baulenas ha remarcat que la direcció dels centres educatius és cabdal per alinear els recursos per aconseguir uns objectius. “Ens cal una coordinació total, tant a nivell vertical com horitzontal, d’aquests recursos i això ho ha de fer la direcció de cada centre”, ha afegit. El director general de Centres Públics també ha dit que cal avançar cap a una singularització dels centres educatius perquè s’adaptin a les característiques del propi alumnat. Per cloure el seu parlament, ha demanat als coordinadors de la jornada que li facin arribar les conclusions de la jornada, “perquè al departament ens interessa molt el que vosaltres opineu i us asseguro que tindrem en compte totes les idees que surtin d’aquest jornada de treball”. 

En darrer terme, Francesc Colomé ha donat la benvinguda al municipi als presents i ha recordat que aquest serà el quart any que les Franqueses acull el Postgrau en Direcció de Centres Educatius, “una aposta que indica que el nostre municipi creu en la formació”. 

Acte seguit, el Dr. Joan Teixidó ha presentat i centrat el tema de la jornada. En acabat, els participants s’han dividit en grups de debat simultanis les conclusions dels quals es posaran en comú a la tarda.

Arxivat a: Educació
La inauguració de la jornada ha tingut lloc a la sala d'actes de Can Font-Centre d'Art i Noves Tecnologies
D'esquerra a dreta, Jordi Salayet, Francesc Colomé i Lluís Baulenas
Joan Teixidó, presentant i centrant el tema de la jornada de reflexió
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)