Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els veïns i veïnes de Corró d’Amunt voten a favor de col·locar ressalts a la urbanització de Can Suquet

27/07/2016

L’Ajuntament col·locarà ressalts a l’avinguda Major de la urbanització de Can Suquet, a Corró d’Amunt. Així ho han decidit els veïns i veïnes del poble en una consulta que ha realitzat el consistori.

Fa unes setmanes l’Ajuntament va enviar una carta als veïns i veïnes perquè votessin a favor o en contra de la col·locació de ressalts en aquest punt per reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen i millorar la seguretat dels vianants. Segons va explicar el president del Consell del Poble, Ferran Jiménez (CiU), a la sessió del dilluns 25 de juliol, 14 persones van votar a favor de la instal·lació dels ressalts i 3 van fer-ho en contra.

La decisió del poble de Corró d’Amunt es traslladarà a la Comissió de Mobilitat que remetrà un informe amb la col·locació exacta dels ressalts abans de la seva instal·lació.

Polèmica pel canvi d’ubicació del contenidor d’escombraries

A la reunió del Consell del Poble va sorgir un tema que va generar polèmica entre els veïns i veïnes: el canvi d’ubicació del contenidor d’escombraries. Fa unes setmanes l’Ajuntament va retirar el contenidor d’escombraries que hi havia a l’entrada del nucli urbà. Segons va informar el president, Ferran Jiménez (CiU), el contenidor va treure’s perquè obstruïa la mobilitat i per tant era perillós. El president va informar que el contenidor es tornarà a col·locar al costat de les bústies del nucli urbà, és a dir, a la mateixa carreta de Cànoves però més amunt, passat el carrer de la Camèlia.

Aquesta reubicació va preocupar als veïns i veïnes perquè el mateix Ajuntament ja va retirar el contenidor del costat de les bústies per manca de visibilitat. Els cotxes que sortien del carrer de la Camèlia no veien si baixaven cotxes per la carretera de Cànoves en direcció Marata. Jiménez va assegurar que no hi haurà cap problema de visió.

A la sessió es va donar compte d’altres assumptes. Recentment s’ha fumigat la plaga de formigues que hi havia a les Antigues Escoles del poble i properament es durà a terme una altra neteja per eradicar una espècie de panerola. Al llarg de les properes setmanes es netejaran els torrents de darrera la zona esportiva i de Cal Ferrer i a la tardor es replantaran flors a la rotonda petita del costat del restaurant Les Quatre Llunes.

La Comissió de la Festa Major s’estrena

El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut va donar les gràcies públicament als veïns i veïnes que s’han involucrat per crear la Comissió de la Festa Major de Corró d’Amunt. El regidor de Cultura en funcions, Jordi Ganduxé (CiU), i el director gerent del patronat, José Algar, van felicitar a tots els veïns i veïnes per impulsar activitats per a la celebració de la Festa Major, especialment a la Mati Narváez i a la Cristina Conesa.

La Festa Major de Corró d’Amunt començarà aquest cap de setmana. El dissabte 30 de juliol es celebrarà l’11a Caminada Nocturna i el diumenge 31 tindrà lloc la 4a Copa Derbi Variant. Els dies 5, 6 i 7 d’agost la festa continuarà amb actes per a tothom.

Arxivat a: Cultura, Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Les reunions del Consell del Poble serveixen per debatre la situació del poble i proposar a l'Ajuntament actuacions a seguir per millorar i solucionar les mancances existents
La junta està formada per regidors i representants de les entitats
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)