Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Segon cap de setmana de la Festa Major de Corró d’Amunt

25/07/2016

El 5, 6 i 7 d’agost, la festa continua amb actes per a tothom.

Una vegada celebrada l’11a Caminada nocturna i la 4a Copa Derbi Variant, Corró d’Amunt encararà els actes més tradicionals de la Festa Major 2016. Serà el divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 d’agost. La majoria d’actes són organitzats per la Comissió de Festa Major de Corró d’Amunt, formada per veïns i veïnes i que s'estrena aquest any com a coordinadora de la festa.

Els actes del segon cap de setmana començaran a la nit amb la inauguració de l’exposició Corró d’Amunt: paisatges viscuts, en presència de l’editor de la revista Vallesos, Ramon Vilageliu. A continuació hi haurà botifarrada i cinema a la fresca amb Ocho apellidos catalanes.

Dissabte és el dia pensat per als més menuts. Es celebrarà l’Esmorzar amb bicicleta familiar organitzat pel Club Ciclista Corró d’Amunt, hi haurà jocs amb el Club Escacs Les Franqueses i també amb Espai Nadó-Espai Infant, que oferirà jocs d’aigua, entre altres. A la tarda, Circ Pànic oferirà l’expectacle L’home que perdia els botons. També es farà una Festa Holi en què es convida a tothom que hi vulgui participar a venir vestit de blanc i impregnar-se de colors a la manera hindú. El dia acabarà amb el sopar de Festa Major i ball amb el grup Xarop de Nit.

Les sardanes, diumenge a les 11 h, reprendran l’activitat del poble. A la tarda es podrà gaudir de l’exposició Recordeu?, amb relats i endevinalles per a petits i grans a les Antigues Escoles. També hi haurà espectacle infantil amb Jaume Ibars i xocolatada. A la nit, el grup Arjau interpretarà havaneres mentre se servirà rom cremat per acomiadar la festa.

Arxivat a: Cultura
La botifarrada de la Festa Major 2015.
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:38h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)