Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

101è aniversari de Victoriana Rodríguez, l’àvia més gran de Bellavista

01/07/2016

La Victoriana Rodríguez Gala va complir 101 anys ahir 30 de juny. Nascuda al municipi d’Ahillones, a Badajoz, fa anys que viu a Bellavista amb la seva família. Per celebrar l’aniversari la seva família va portar-li pastes i cava a casa seva.

A més de la visita dels seus fills, nets i besnéts, l’alcalde, Francesc Colomé (CiU), i la regidora de Gent Gran, Rosa Maria Pruna (CiU), també van acompanyar-la en aquest dia tan especial. En representació de l’ajuntament, van entrega-li un ram de flors i van fer-se una fotografia amb la família. Properament, el consistori lliurarà la fotografia emmarcada a l’homenatjada.

L’any passat la Victoriana va explicar que li feia molta il·lusió haver pogut arribar al centenari i que esperava sumar-ne més. El desig s’ha acomplert i per demostrar que té una bona salut i ganes de viure la Victoriana va acomiadar-se de l’alcalde i la regidora dient-los “fins l’any que ve”.

Arxivat a: Gent Gran
La Victoriana i la seva família amb l'alcalde i la regidora
Brindis per de l'homenatjada amb la regidora Rosa Maria Pruna i l'alcalde Francesc Colomé
La Victoriana amb l'alcalde Francesc Colomé
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/04/2024 a les 12:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)