Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Actuació dels alumnes de l’Escola de Teatre de les Franqueses

28/06/2016

Les obres de teatre es presentaran dissabte 2 de juliol al Centre Cultural de Bellavista.

El proper dissabte 2 de juliol al Centre Cultural de Bellavista, els alumnes de l’Escola de Teatre de les Franqueses presentaran, en dos grups de diverses edats, les dues obres de teatre que han preparat durant el curs.

El primer d’obrir el teló serà el grup de nens i nens de 9 a 12 anys, que interpretaran l’obra Bruixes a les 19 h. Hi actuaran Sandra Cruz, Ivan Ramos, Júlia Nöll, Estela Coca, Jordi Romero, Lola Boldú, Berta Garcia, Alex Ávila, Georgina Fíguls, Helena Montero, Martí Duran, Pol del Maral i Ginebra Doz. L’autoria de l’obra és de Carles Cervelló; l’espai musical, de Beti Español i Joan Monells; l’escenografia, de Marije Visser; llum i so, de Joan Anton Blanché; i la direcció, de Beti Español.

A la nit, a les 21.30 h, serà el torn del grup d’adults. Presentaran La política, una gran comèdia, que és una obra basada en Les Assembleistes, d’Aristòfanes. El repartiment és a càrrec d’Elisabet Vila, Esther Arumí, Sònia Navas, Manoli González, Alexandra Hernández, Raul López, Daniel Canais, Samanta Albornoz, Maribel Sayago, Cristina López, Isabel Moregó, Annais Martínez, Sergi Mestres, Lidia Prieto, Josep Vizcaino, Jordi Benítez i Jordi Castillo. La direcció d’aquesta obra és d’Albert Vilar i Joan Monells.

L’Escola de Teatre de les Franqueses és una iniciativa conjunta del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses i la companyia de teatre Frec a Frec.

Arxivat a: Cultura, Educació
Inscripcions obertes per a fer teatre al municipi.
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)