Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Novetats a la Festa Major de Bellavista 2016

23/06/2016

Bellavista celebrarà la Festa Major 2016 durant el 30 de juny i l’1, 2 i 3 de juliol.

Les Franqueses inicia l’estiu amb la Festa Major de Bellavista, que començarà el proper dijous 30 de juny i que celebrarà actes fins al 3 de juliol. L’organització de la festa és a càrrec de la Comissió de Festes de Bellavista, que compta amb la col·laboració de més de 15 entitats municipals i amb l’Ajuntament de les Franqueses. I no hi faltaran els Guillots i Suats, les colles que competeixen amistosament i que posen color a la festa.

Els primers actes seran la 5a Caminada nocturna i el Cinema a la fresca, que aquest any projectarà Inside Out (la coneguda Del revés). L’endemà divendres començarà la diversitat de propostes adreçades a públic de totes les edats. En destaquen els actes protagonitzats per les entitats, com la Mostra de divendres a la tarda, amb l’Escola Endansa i el Cor Hermandad Rociera de Bellavista, el correfoc dels Diables Els Encendraires i la Mostra de cultura tradicional de dissabte a la plaça Major amb l’Associació de Gegants de les Franqueses, els Sardanistes Franquesins, el Casal Infantil Municipal, el Centre Municipal de Joves, els Encendraires i els Guillots i Suats.

Els Guillots i Suats, que organitzen alguns actes de la festa, es disputaran partits de futbol al 2n Trneig de fubol 7 i concentraran gent i energia per les estirades de corda de diumenge a la tarda. També hi haurà molts moments per ballar i escoltar música, així com també tornejos i actes esportius. Una de les novetats esportives és la 1a Pedalada popular organitzada pel Club Ciclista Bellavista prevista per diumenge al matí i amb un recorregut de 18 km.

Podeu consultar la programació d'actes de la Festa Major de Bellavista 2016 dia per dia en aquests enllaços:

Dijous 30 de juny

Divendres 1 de juliol

Dissabte 2 de juliol

Diumenge 3 de juliol

Arxivat a: Cultura, Esports, Infància i Joventut, Pla de Barris
Festa Major de Bellavista 2016
Cartell de la Festa Major Bellavista 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)