Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un any més, les Franqueses serà seu de la Granollers Cup

21/06/2016

La competició d’handbol base torna a batre rècords, ja que comptarà amb la participació de 5.000 jugadors i jugadores de 22 països diferents.

Les Franqueses acollirà un any més desenes de partits de la Granollers Cup, una de les competicions d’handbol base més populars del món. Organitzada pel BM Granollers, amb la col·laboració de l’AEH Les Franqueses i el Patronat Municipal d’Esports, el torneig es jugarà del 29 de juny al 3 de juliol. A banda de Granollers i les Franqueses, també es jugaran partits a Canovelles i a Vilanova del Vallès. 

Aquesta edició de la Cup, la divuitena, torna a batre rècords de participació, ja que hi assistiran més de 5.000 jugadors i jugadores de les categories aleví fins a júnior, de 376 equips diferents (l'any passat van ser 347), provinents de 22 països i de 4 continents. De les Franqueses hi jugaran un total d'11 equips: dos equips alevins masculins i un de femení, un infantil masculí i un de femení, dos cadets masculins i un cadet femení, i dos juvenils masculins i un júnior femení. Podeu consultar els horaris de tots els enfrontaments de la Granollers Cup als documents adjunts.

Cal destacar que entremig de la competició, el dissabte 2 de juliol s'ha organitzat una jornada de donació de sang, de 9 a 13 h, a la unitat mòbil que hi haurà al davant de l'entrada del Complex Esportiu Municipal.

La cerimònia inaugural de la competició tindrà lloc el proper dimecres, 29 de juny, a les 20 h a Granollers, i comptarà amb dos padrins d’excepció: el jugador del FC Barcelona Viran Morros i la jugadora de la selecció espanyola Marta Mangué.

Ahir dilluns es va fer la presentació de l’edició d’enguany a l’ajuntament de Granollers, amb la presència com a representants de les Franqueses del seu alcalde, Francesc Colomé (CiU); del regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado (PSC); del president de l’AEH Les Franqueses, Rafel Rosario; i del director-gerent del Patronat Municipal d’Esports, Josep Campaña.

Arxivat a: Esports
Foto de grup de les autoritats presents a la presentació de la 18a Granollers Cup, ahir a l'ajuntament de Granollers

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)