Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Teatre per a la gent gran al Casal Cultural de Corró d’Avall

18/05/2016

La companyia TelÓbert hi representarà l’obra “Vilafranca, un dinar de Festa Major”.

Dins del Programa de Dinamització Cultural per a la Gent Gran, l’àrea de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran de l’Ajuntament ha organitzat la representació de l’obra de teatre Vilafranca, un dinar de Festa Major, a càrrec de la companyia TelÓbert, per al diumenge 29 de maig, a les 17.30 h, al Casal Cultural de Corró d’Avall. 

Obra de Jordi Casanovas, aquesta és la tercera i última part de la seva trilogia sobre la identitat catalana, iniciada amb Una Història Catalana (Premi Butaca al millor text 2009) i continuada amb Pàtria (Premi Ciutat de Barcelona 2012). En el primer muntatge, la recerca d’aquesta identitat es situava en les fronteres físiques i mentals del país, i en el segon ho feia en el món de la política, l’art i la mitologia històrica. 

En aquesta tercera part, Vilafranca, un dinar de Festa Major, la recerca i posada en qüestió identitària se situa al nucli d’una família tradicional catalana, amb les seves contradiccions al voltant del que es creuen ser i el que realment són. 

Sinopsi: 1999. Diada de Sant Fèlix a Vilafranca. La Cristina ha convidat tota la família a dinar. La malaltia del patriarca s’està agreujant i aviat s’hauran de prendre decisions. És possible que prendre decisions comporti acceptar grans renúncies. És possible que alguns dels secrets i pensaments surtin avui entre el primer i el segon plat.

Arxivat a: Gent Gran
El grup TelÓbert, una secció del Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)