Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Cursa Bellavista celebra la 30a edició el 19 de juny

12/05/2016

Hi haurà premis especials per als corredors que quedin en el 30è lloc de la classificació.

El Grup Fondistes Bellavista està de celebració, ja que enguany es compleixen 30 anys de la primera Cursa Bellavista, una de les curses de fons més veteranes de Catalunya. Així, doncs, el diumenge 19 de juny tindrà lloc la trentena edició de la prova, que des de l’any passat inclou dos circuits, el tradicional de 10 km, que arriba fins al bosc de Marata, i el nou de 5 km, que fa una volta pel tram urbà del primer recorregut. 

Per festejar aquesta efemèride, l’organització ha creat un logotip amb el lema 30 anys corrent junts i ha previst donar un premi especial al corredor i a la corredora que arribin en el 30è lloc de la classificació, tant en la cursa de 10 km com en la de 5 km. 

Les inscripcions, que tenen un cost de 15 € (14 € per als participants que tinguin el xip groc), estan obertes fins al 12 de juny o fins que s’arribi al nombre màxim de 850 atletes. Es poden realitzar de forma presencial a les botigues Rios Running de les Franqueses i L’Aire Sports i Illa Sports de Granollers, i per Internet al web championchip.cat, tant per a la cursa de 10 km com per a la cursa de 5 km

La sortida de la prova serà a les 9 h des de la plaça Major de Bellavista, el mateix lloc de la meta. Com en les edicions passades, també hi haurà una parada a la plaça per a la recollida d’aliments per als més necessitats, gestionada per la Taula d’Entitats per la Millora de Bellavista. 

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 605 858 178, o visitar el web cursabellavista.com. També podeu consultar el document adjunt.

Arxivat a: Esports
La sortida i arribada de la cursa té lloc a la plaça Major de Bellavista

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)