Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es renova el conveni entre el Patronat Municipal d’Esports i l’Associació APADIS

02/05/2016

Com cada any, el Patronat Municipal d’Esports (PME) de les Franqueses i l’Associació APADIS han signat un acord de col·laboració perquè les persones amb discapacitats que formen part de l’entitat franquesina puguin fer esport a les instal·lacions municipals. L’acte de signatura ha tingut lloc avui dilluns, 2 de maig, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall amb la presència del regidor d’Esports i president del PME, Jordi Ganduxé, i la presidenta de l’Associació APADIS, Imma Navarro. 

El PME va crear fa temps el programa adreçat a persones amb discapacitats. El conveni especifica l’organització de diferents activitats per tal de dinamitzar la realització i el desenvolupament de l’esmentat programa, entre les que s’inclou la realització sortides i activitats de caràcter puntual que inclouen una jornada de vela, una d’hípica i una de senderisme, del programa d’activitat física adaptada que impulsa l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

El conveni també inclou una activitat trimestral puntual a una instal·lació esportiva (step, spinning, bàsquet, handbol, tennis, petanca, tir amb arc, aeròbic) amb monitoratge a càrrec del PME, realització de tallers (relacionats amb activitats esportives, dansa, ioga, etc.) i cessió d’un espai a la piscina municipal. A més, l’acord també garanteix la realització d’una sessió setmanal per grup amb una durada d’una hora i mitja a càrrec d’un professional. I la participació dels alumnes en un equip d’handbol adaptat.

Tot i que aquest conveni es renova anualment, ja fa anys que es posa en pràctica.

Arxivat a: Esports
Jordi Ganduxé i Imma Navarro, signant el conveni
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)