Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El parc del Mirador es fa gran

08/04/2016

Tres plafons panoràmics i més de vint nous arbres són algunes de les novetats que enriqueixen el parc del Mirador, l’espai natural de més alçada de Bellavista.

Recentment s’han dut a terme algunes actuacions que afavoreixen la flora del parc del Mirador i que el fan, encara més, un espai per gaudir de la natura i el paisatge. Les millores i canvis han estat les següents:

  • Instal·lació de tres plafons amb imatges panoràmiques que indiquen els cims que es poden veure des del Mirador. L’un mostra el Montseny, Parc Natural Reserva de la Biosfera; un altre mostra una panoràmica de la Serralada Prelitoral; i un altre, la Serralada Litoral.
  • Plantació de 20 nous arbres (espècies liquidàmbers).
  • Substitució de 2 pollancres per 4 moreres. Aquesta actuació s’ha realitzat a conseqüència de les molèsties que els pollancres causaven a alguns veïns i veïnes de Bellavista per motius d’al·lèrgies.
  • Instal·lació d’un nou element de joc infantil: un rocòdrom amb forma d’elefant.

En paraules del regidor del Pla de Barris de Bellavista, Moisés Torres, “el Parc del Mirador és un espai privilegiat del municipi, per això des de l’àrea de Pla de Barris i en col·laboració amb diverses associacions que formen la Taula d’Entitats vam engegar el projecte d’Obrim el Parc del Mirador. Ha tingut molt bona acollida entres les escoles i el veïnat, per això seguirem treballant en aquesta línia els propers anys. Des de l’Ajuntament volem potenciar l’ús familiar i infantil de l’espai”.

La Taula d’Entitats està treballant en el projecte Obrim el Parc del Mirador des de l’any passat, quan va organitzar la plantada popular d’arbres en la festa que es va fer el 27 de març de 2015. Durant tot l’any s’han estat realitzant activitats amb els infants de les cinc escoles del municipi amb la finalitat d’apropar aquest Parc als veïns i veïnes del municipi.

Propera activitat educativa del projecte
Per part del Pla de Barris, se segueix treballant conjuntament amb els centres educatius en activitats sobre el Parc del Mirador. Aquest curs hi ha una exposició itinterant en què han participat totes les escoles i també hi ha les fitxes que es publiquen al butlletí municipal. Resta pendent l’activitat amb els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de l’Institu Lauro, que es farà aquest mes d’abril.

Arxivat a: Pla de Barris
Un dels nous plafons amb panoràmica del parc del Mirador.
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 08:52h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)