Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es presenta el 15è volum de la Col·lecció Les Franqueses, dedicat al recent desenvolupament de Corró d’Avall

04/04/2016

Els autors d’aquest llibre són els historiadors Joan Garriga i Eduard Navarro.

El dijous 21 d’abril a les 19.30 h tindrà lloc a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies la presentació del darrer llibre –el quinzè– de la Col·lecció Les Franqueses, que edita el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut. Porta per títol Corró d’Avall, identitat i canvi d’un poble, i és obra dels historiadors Joan Garriga i Eduard Navarro, autors de dos volums més de la col·lecció: Les Franqueses del Vallès: els anys de la Segona República (1931-1939) i Les Franqueses del Vallès: la primera etapa franquista (1939-1960)

Joan Garriga, advocat i catedràtic de Geografia i Història, i Eduard Navarro, director de l’Institut El Til·ler de les Franqueses, expliquen en aquest volum la recent evolució del nucli de Corró d’Avall. Aborden el desenvolupament de diferents àmbits del poble (urbanístic, polític, econòmic, social, esportiu, cultural i educatiu) durant les últimes dècades. Per fer aquest llibre, Garriga i Navarro han comptat amb la col·laboració de la revista Garbuix.

Segons han escrit els mateixos autors en la introducció del llibre, “sobretot volem deixar constància de la voluntat i de la força de molta gent per fer de Corró d’Avall un poble amb unes característiques ben identificables i també amb un afany de construir-lo amb una evolució digna i notable, tant per ara com per al seu futur”.

Arxivat a: Cultura
Portada del 15è volum de la Col·lecció Les Franqueses
A l'esquerra, Joan Garriga, i a la dreta, Eduard Navarro, autors del llibre "Corró d'Avall, identitat i canvi d'un poble"
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)