Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tot a punt pel Carnestoltes de Bellavista

02/02/2016

L’Associació de Veïns de Bellavista ja ho té tot preparat per celebrar el Carnestoltes el proper dissabte 6 de febrer. Com cada any s’organitzarà una rua i un concurs de comparses. Les comparses es reuniran a les 17.30 h a la plaça Major. Les persones que ho desitgin, sempre i quan s’apleguin en un grup de com a mínim deu persones, podran inscriure’s al mateix moment per participar al concurs.

A les 18 h, des del Centre Cultural de Bellavista s’iniciarà la desfilada. El recorregut de la rua serà el següent: carrer de Navarra, carrer de la Ronda Nord, passeig d'Andalusia, carrer de la Travessia, plaça de Catalunya, carrer de Provença, plaça d’Espanya, carrer de Girona, carrer de la Ronda Nord, carrer de Navarra i tornada al Centre Cultural de Bellavista on cada una de les comparses oferirà una exhibició. A continuació, a les 19.45 h, després de les deliberacions del jurat s’atorgaran els premis. Es lliuraran tres guardons: 250 euros pel primer premi, 200 euros pel segon  i 150 euros per a la tercera posició. Els organitzadors repartiran xocolata amb melindros per berenar a tots els assistents.

Per a més informació podeu contactar amb l'Associació de Veïns de Bellavista, l'entitat organitzadora.  

Arxivat a: Cultura
La comparsa de l'Escola Bressol Municipal El Gegant del Pi
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)