Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les escoles de les Franqueses participen al projecte “Obrim el parc del Mirador”

02/02/2016

Una de les novetats del projecte és l’exposició col·lectiva “Els beneficis dels arbres urbans”, que es podrà veure a totes les escoles del municipi.

El projecte Obrim el parc del Mirador, impulsat des de l’àrea del Pla de Barris de Bellavista, continua amb diverses accions. Al llarg del primer trimestre d’aquest curs escolar, amb la col·laboració del Projecte Educatiu Comunitat i Escola, 456 alumnes de 3r i 5è de Primària de totes cinc escoles de les Franqueses participen en activitats destinades a sensibilitar sobre la importància de preservar zones verdes.

Una de les noves activitats desenvolupades és la confecció de l’exposició Els beneficis dels arbres urbans, elaborada col·lectivament pels alumnes de 3r de Primària. La mostra serà itinerant, de manera que es podrà visitar entre els mesos de gener i juny a tots els centres educatius i a alguns equipaments municipals. Actualment, l’exposició està ubicada al vestíbul de l’Ajuntament, on es podrà visitar fins al 15 de febrer. A l'exposició hi ha arbres de paper, reculls de fotos naturals, explicacions i creacions artístiques inspirades en vegetació.

Aquest és, previst fins ara, el calendari d’itinerància de l’exposició per diversos espais de les Franqueses (les escoles i l’Ajuntament):

Podeu veure totes les fotografies sobre l'exposició i la seva elaboració per part dels alumnes en aquest enllaç.

La farmaciola del Mirador

Dins el mateix projecte, els alumnes de 5è també treballen per sensibilitzar sobre les zones verdes. Tenen un espai reservat al butlletí municipal, el 5.1, anomenat La farmaciola del Mirador. Es tracta d’una pàgina que cada mes ensenyarà una fitxa, confeccionada pels alumnes de cada escola del municipi, on descriuen les característiques dels diferents arbres i plantes, i on s'hi detallen els seus usos medicinals. Aquest mes de febrer, la pàgina mostra la feina de l’Escola Colors, que ha estrenat l’espai.

Arxivat a: Educació, Pla de Barris
L'exposició està temporalment al vestíbul de l'Ajuntament
Exposició Obrim el parc del Mirador
Cada escola ha col·laborat amb la seva pròpia idea, en l'exposició
Els alumnes de 3r han elaborat totes les creacions
Un arbre de suro de l'Escola Bellavista-Joan Camps
Un recull de fotos de l'exposició
Alumnes de l'Escola Bellavista-Joan Camps treballant en l'exposició
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)