Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nous cursos i activitats a Can Font per al 2016

18/12/2015

El proper mes de gener s’obrirà el període d’inscripció al nou programa d’activitats de Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies.

Es presenten les activitats de la nova temporada, primavera-hivern 2016, de Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies. Hi consten cursos per a escolars, cursos per a joves, i activitats per a adults. En aquest últim grup hi ha una àmplia oferta de cursos d’idiomes i de tallers relacionats amb la cuina, la salut, la ciència, l’art, l’empresa, etcètera. D’entre les propostes en destaca el curs de Disseny i Impressió 3D i els Tastets de Shiatsu.

Les classes s’iniciaran a partir de finals de gener o primers de febrer de 2016 depenent de la matèria. El període de matriculació és del 7 i 8 de gener per a residents a les Franqueses i de l’11 a 22 de gener per a residents i no residents. En els cursos de durada de gener a juny, a part de la quota mensual, cal abonar la quantitat de 14 euros en concepte de drets de matrícula. L’horari d’inscripció és els dimarts de 10 a 12 h i les tardes de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 h.

Informació a tenir en compte:

  1. En els cursos de duració fi ns al mes de juny, a part de la quota mensual, en el moment de la inscripció, cal abonar la quantitat de 14 € en concepte de drets de matrícula.
  2. Els diferents cursos no s’obriran si no hi ha un nombre sufi cient d’alumnes inscrits.
  3. Alguns d’aquests cursos podrien sofrir lleugeres alteracions de dia o horari si, un cop fetes les inscripcions, calgués ajustar l’oferta formativa. En aquest cas, s’informaria personalment als afectats i, en cas de no interessar el nou horari, si ja s’hagués abonat la matrícula, CAN FONT en retornaria l’import íntegrament.
  4. Els alumnes interessats podran disposar d’una taquilla per a deixar el material entre setmana durant tot l’any. Preu 20 € anuals.

La gestió de Can Font és a càrrec de la Fundació Universitària Martí l’Humà en col·laboració amb l’Ajuntament de les Franqueses i el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut.

Arxivat a: Cultura, Educació
Una de les sessions de costura
Un dels cursos de Can Font (1)
Un dels cursos de Can Font (2)

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)