Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

‘El llop ferotge’, dissabte 10 al Casal Cultural de Corró d’Avall

30/09/2015

La companyia del príncep Totilau versionarà contes populars amb titelles i actors al teatre de les Franqueses.

El proper dissabte 10 d’octubre, a les 18 h, La companyia del príncep Totilau representarà El llop ferotge al Casal Cultural de Corró d’Avall. L’acte forma part del 10è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars que el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut ha organitzat a les Franqueses.

El llop ferotge és una obra de titelles, màscares i actors adreçada a infants d’entre 3 i 8 anys. L’espectacle gira al voltant del bé i el mal. A partir d’un judici al personatge del llop, aquesta companyia explica els contes populars de la caputxeta vermella, els tres porquets i les set cabretes. El llop ferotge ha estat caçat després d’haver-se menjat gairebé tots els altres personatges, per això s’ha d’enfrontar a un judici popular. Quin en serà el veredicte?

Intèrprets: Clara Dalmau, Jordi Hervàs i Ares Piqué       
Direcció i dramatúrgia: Marc Hervàs

Les entrades es posaran a la venda des d’una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Casal Cultural de Corró d’Avall. El preu de l’entrada general és de 5 euros i de 4 euros per als majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys. A més a més, uns dies abans de la funció, l’àrea de Cultura sortejarà entrades dels espectacles a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de les Franqueses (Twitter i Facebook). Per a més informació podeu contactar amb l’àrea de Cultura (938 466 506 / (Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

Arxivat a: Cultura
Imatge d''El llop ferotge'
Escena d'El llop ferotge'
Cartell de l'espectacle
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)