Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Grans artistes i comediants al 3r Cicle Humor & Co. de les Franqueses

16/09/2015

La tercera edició del cicle s’estrenarà el proper 26 de setembre amb una versió de “La flauta màgica”.

Les Franqueses presenta la programació del 3r Cicle Humor & Co., que constarà de tres espectacles amb una gran vessant còmica que es representaran durant els mesos de setembre, octubre i novembre als principals teatres del municipi. El cicle ha estat organitzat pel Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i l’Ajuntament de les Franqueses, que paral·lament també han presentat el 10è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La primera proposta de la programació serà dissabte 26 de setembre, a les 21 h al Casal Cultural de Corró d’Avall, amb La flauta màgica, una versió musical de l’òpera de Mozart recomanada a partir de 10 anys. La companyia teatral Variacions Dei Furbi ha arranjat la música per cantar-la a capella amb una gran dosi d’humor. Gràcies a aquesta obra, Dei Furbi va rebre el Premi Max 2014 a millor espectacle musical. La direcció i dramatúrgia d’aquest petit però gran musical és mèrit de Gemma Beltran, que treballa amb el director musical David Costa i un equip d’intèrprets format per Robert González, Alberto Días, David Marcè, Marc Pujol, Anna Herebia i Queralt Albinyana. El seu últim espectacle és Trilogia Mozart.

El 3r Cicle Humor & Co. seguirà el 31 d’octubre al Teatre Auditori de Bellavista amb un xou d’il·lusionisme trepidant, La Màgia del Mag Lari. Per últim, el trio internacional de pallassos Los Excéntricos portarà a les Franqueses The Melting Pot Pourri, un espectacle amb els seus millors moments que ha entusiasmat allà on ha anat. L’espectacle tancarà, el dissabte 14 de novembre al Casal Cultural de Corró d’Avall, el 3r Cicle Humor & Co. , per on hauran passat obres i artistes de reconegut prestigi.

Les entrades dels espectacles es podran adquirir de manera anticipada a la taquilla del teatre corresponent a partir del 14 de setembre (de dilluns a dissabte de 17 a 21 h; dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14 h, no festius) o per internet a través de Codetickets. El mateix dia de la funció es podran comprar des de dues hores abans que comenci l’espectacle. El preu general de l’entrada és de 18 euros i de 15 euros per a les anticipades, els majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys. A més a més, l’àrea de Cultura sortejarà prèviament algunes entrades gratuïtes a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de les Franqueses (Twitter i Facebook). Per a més informació, contacteu amb les oficines de l’àrea trucant al 938 466 506 o escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura
'La flauta màgica' de Dei Furbi
Primer cartell del 3r Cicle Humor & Co.

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)