Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El teatre de Llerona torna a representar una obra per Festa Major

24/08/2015

Llerona celebra la seva Festa Major amb una trentena d’actes del 6 al 13 de setembre.

El diumenge 6 de setembre, el primer dia de la Festa Major de Llerona, la companyia Toc-Toc Teatre de Llerona, grup creat recentment per recuperar el teatre que es feia antigament al poble, representarà l’obra Toc Toc, la coneguda comèdia del dramaturg francès Laurent Baffie. 

A aquest acte li’n seguiran una trentena més fins al diumenge 13 de setembre. Un dels més destacats és la pista lleronina, una cursa d’obstacles que l’any passat es va fer per primera vegada i que va tenir molt d’èxit. A més, també hi haurà els actes més tradicionals com l’acampada familiar, el cinema a la fresca, el campionat de ping-pong, el concurs de pastissos o les animalades de corda i de futbol. 

Pel que fa a les actuacions en directe, enguany visitaran Llerona els grups Lausana i Coses i hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del Mag-Màgic i Cocole i un d’animació infantil amb Jaume Barri. El sopar de Festa Major –“el millor sopar de festa major que es fa a Catalunya”, segons l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé–, es farà el dissabte 12 de setembre. Acte seguit es lliurarà la placa al civisme a un lleroní o lleronina per part del Consell del Poble i el ball anirà a càrrec de l’orquestra Karamba. 

Com cada any, la coordinació de la Festa Major la fa Festes Laurona, que compta amb el suport de diverses entitats i empreses del municipi i del Consell del Poble de Llerona

Podeu consultar el programa d’actes complet al document adjunt.

Arxivat a: Cultura, Esports
Enguany, el sopar de Festa Major es farà el dissabte
La pista lleronina va tenir molt d'èxit l'any passat
Els vallesans Lausana faran el seu concert el 10 de setembre
El grup Coses actuarà el divendres 11 de setembre

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)