Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comiat del Taller de la Memòria per a gent gran

01/07/2015

El 18 de juny va finalitzar el Taller de la Memòria organitzat per l’àrea de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran que es feia des del 16 d’abril al Casal de Gent Gran de les Franqueses.

Hi van participar 14 persones que han assistit a 10 sessions de 90 minuts cadascuna. A cada sessió, els participants han treballat com comprendre la memòria i adquirir eines per millorar-la. S’hi van realitzar una sèrie d’exercicis per a estimular la memòria visual, l’auditiva, la remota, la immediata, la orientativa, etc., utilitzant fitxes i jocs que es podien continuar també a casa.

Es van facilitar estratègies per estimular la memòria, millorar la retenció i la concentració. I també es va voler ajudar a reduir l’ansietat que genera la consciència personal de pèrdua de memòria que hom sent en la jubilació i a mesura que envelleix.

En l’última sessió, la regidora de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, Rosa M. Pruna, va entregar els diplomes als participants i hi va compartir la valoració positiva de realitzar aquests tallers. Des de l’Ajuntament de les Franqueses s’aposta per donar resposta a totes les necessitats del col·lectiu de les persones grans franquesines i des de l’àrea que organitza el taller es valora molt positivament poder desenvolupar aquest programa en diversos espais per a gent gran del municipi.

Arxivat a: Gent Gran
Taller de la memòria (1)
Taller de la memòria (2)
Taller de la memòria (3)
Taller de la memòria (4)
Taller de la memòria (5)
Taller de la memòria (6)
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)