Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es prepara la 3a Trobada de Cors de les Franqueses

22/05/2015

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Intercanvis Socials i Culturals de les Franqueses organitza una trobada de cors al municipi. Aquest any, els cors convidats provenen de diferents localitats: Music’Al Cor de Valldoreix, Cor Gospel-Rock d’Amics de la Unió de Granollers, Cor Gospel de Llinars i Cor Mixt d’Amics de la Unió de Granollers. El concert serà dissabte 30 de maig a les 18 h al Teatre Auditori de Bellavista.

Segons l’associació, l’objectiu de la 3a Trobada d'Intercanvi Coral és donar a conèixer el cant coral al municipi oferint un repertori molt ampli dirigit a tots els públics. El preu d’entrada és de 3 euros (gratuït per a menors de 10 anys). Les taquilles de l'auditori obriran mija hora abans que comenci l'espectacle Per a més informació podeu entrar al web de l’Associació d’Intercanvis Socials i Culturals de les Franqueses o contactar-hi escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (Dolors Isart).

Arxivat a: Cultura
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)