Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'English Day s'estrena als centres d'Educació Primària de les Franqueses

17/02/2015

Entre el 26 de febrer i el 2 de març, els centres educatius de les Franqueses celebraran l’English Day, una activitat per a potenciar l’anglès oral als centres d’Educació Primària en què es realitzen activitats per tal que l’anglès es converteixi en la llengua vehicular.

Aquesta jornada especial va començar a aplicar-se fa tres cursos a altres municipis de la comarca com a proposta d’inspecció d’Ensenyament i l’impuls del Centre de Recursos Pedagògics. Després de valorar positivament l’experiència de l’English Day en aquests primers anys, aquest curs l’activitat també s’incorpora als centres d’Educació Primària de les Franqueses, que a més comptaran amb l’Institut Lauro com a col·laborador.

Aquestes són les activitats concretes i diverses que realitzarà cada centre durant l’English Day:

Escola Colors

Dijous 26 de febrer, durant tot el matí

Tots els infants de l’escola participaran en tallers de cuina, manualitats i literatura. A més, ballaran i cantaran danses i cançons populars i jugaran a jocs tradicionals, tot això amb la col·laboració de les famílies i també dels alumnes de l’Institut Lauro.

Escola Bellavista-Joan Camps

Divendres 27 de febrer, durant tot el dia; i els alumnes d’Educació Infantil, de 15 a 16.30 h

Es faran intercanvis d’experiències a l’aula, lectura de contes, jocs de vocabulari, activitats motrius, karaoke, visualització de pel·lícules, etc. També es farà un concurs de mascota.

Escola Guerau de Liost

Divendres 27 de febrer, de 15 a 16.30 h

Els alumnes de Cicle Mitjà faran representacions teatrals en anglès i els alumnes d’Educació Infantil cantaran cançons.

Escola Joan Sanpera i Torras

Divendres 27 de febrer, durant tot el dia

Es faran representacions aprofitant el Projecte Molt a dir. També presentaran role plays i cançons, i els alumnes de 6è faran lectura de contes i Big Books en llengua anglesa. Al migdia els alumnes podran gaudir d’un dinar típic anglès acompanyat de músiques tradicionals. I a la tarda es projectarà una pel·lícula en versió original.

Escola Camins

Dilluns 2 de març, de 9.15 a 12.30 h

Una part de l’escola es convertirà en la Tate Modern, el museu d’art modern de Londres, i els alumnes de 6è seran els guies i dinamitzadors del projecte. S’encarregaran d’explicar la normativa de visites del museu, les obres d’art de la col·lecció i les seves característiques a la resta de companys i companyes de l’escola.

Arxivat a: Educació
English Day a les escoles de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/05/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)