Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Xerrada per assessorar les entitats del municipi sobre la Llei d’Impostos de Societats

13/02/2015

El mes de novembre passat es va publicar la Llei d’Impostos de Societats. Aquesta nova normativa afecta les entitats no lucratives, especialment pel que fa a la gestió econòmica. De fet, totes les entitats sense excepció hauran de presentar l’impost de societats (art 124.3 de la Llei 27/2014 de 27 de novembre de l’impost de societats). 

Des de l’Ajuntament de les Franqueses, en la línia de donar suport i assessorament a la valuosa tasca que fan totes les entitats del municipi, ofereix als seus representants la possibilitat d’assistir a la sessió formativa de dues hores que ha organitzat per al dijous 26 de febrer, a les 19 h, a la sala d’actes del Centre Cultural Can Ganduxer

La sessió la dirigiran persones especialitzades en l’àmbit jurídic i de la iniciativa social, amb l’objectiu que puguin informar els assistents sobre com afrontar aquests nous requeriments per a la gestió de les associacions a què pertanyen. 

Amb aquest assessorament, l’Ajuntament de les Franqueses vol fer palesa la voluntat de suport del consistori a les entitats, i una vegada més destacar la tasca i el protagonisme principal que les associacions tenen en la vida social i cultural del municipi.

Arxivat a: Ajuntament, Participació
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)