Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

64 infants participen al Casal Infantil Municipal de setembre

18/09/2014

El 12 de setembre passat va finalitzar el Casal Infantil Municipal de setembre amb una bona acollida per part de les famílies i els infants. Des de l’1 de setembre, 64 infants, van participar en un seguit d’activitats, on a més d’anar d’excursió i a la piscina, van començar a preparar-se per als actes de la Festa Major de Corró d’Avall. 

En el centre d’interès d’enguany ha estat, Estem de festa major!, s’ha explicat als infants els diferents actes de la festa, s’ha visitat el local del grup de diables Els Encendraires i s’han preparat als gegantons del Casal: el Roc, la Barrufa, el Bot i l’Hermínia, perquè estiguessin a punt per gaudir de la festa. 

Els gegantons del Casal participaran el dissabte 20 de setembre a les 18.30 h a la Cercavila gegantona, que sortirà de la plaça de Can Font. Tots aquells infants del casal que els vulguin acompanyar podran trobar-se mitja hora abans a la plaça. 

El Casal Infantil Municipal també el podreu trobar el divendres 19 de setembre a partir de les 10.30 h a la plaça de l’Ajuntament, organitzant activitats per a infants, rocòdroms, tirolina, circuit d’aventura, gimcana..., per posar a prova les habilitats dels petits i dels no tan petits. 

Per a més informació: 

Casal Infantil Municipal de Bellavista

Casal Infantil Municipal de Corró d’Avall

Arxivat a: Infància i Joventut
Els nens i nenes del Casal van visitar el local dels diables Els Encendraires
Els nens, amb els gegantons del Casal Bot i Hermínia
Una de les excursions que van fer els infants del Casal
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)