Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llerona ja disposa d’un equipament per a la gent gran del poble

15/09/2014

El 14 de setembre es va inaugurar el Centre Social per a la Gent Gran, que comparteix espai amb el Club Esportiu Llerona a l’edifici cedit al novembre per un veí del poble.

Un taller per millorar la memòria que començarà el proper 2 d’octubre serà la primera activitat que es farà al flamant Centre Social per a la Gent Gran de Llerona, que es va inaugurar el diumenge 14 de setembre al migdia als baixos de l’edifici que al mes de novembre passat va cedir a l’Ajuntament el veí del poble José Luis García i que està situat al número 7 del carrer de la Font. 

La inauguració va anar a càrrec de l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, i de la regidora de Sanitat i Gent Gran i presidenta del Consell del Poble de Llerona, Rosa Maria Pruna. L’acte també va comptar amb l’assistència de la regidora de Polítiques Socials, Gisela Santos, el regidor d’Esports, José Ramírez, i una quarantena de veïns i veïnes de Llerona, entre els quals el veí més gran del poble, Francisco Jiménez, que el 7 de setembre va fer 105 anys. 

Rosa Maria Pruna va explicar que el nou casal d’avis, que comparteix espai amb el Club Esportiu Llerona, és bàsicament un centre social on la gent gran del poble pot anar-hi a fer la partideta, a fer-hi un cafè, a llegir-hi la premsa del dia o a assistir a alguna de les activitats que s’hi organitzaran, com ara tallers i xerrades sobres salut. “L’Ajuntament l’ha arreglat perquè se’n pugui fer ús, però volem que la gent gran de Llerona us el feu vostre”, va dir Pruna. 

La primera activitat que s’hi farà és un taller de la memòria, “que hem volgut portar aquí perquè no us hàgiu de desplaçar fins a Corró d’Avall o Bellavista per poder assistir-hi”, va explicar Pruna. El taller, que es farà els dijous de 16.30 a 18 h, començarà el proper 2 d’octubre i acabarà el 4 de desembre. Les inscripcions es poden fer del 20 al 27 de setembre a les oficines que l’àrea de Sanitat i Gent Gran té a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. El telèfon d’informació és el 938 616 360. 

Per la seva banda, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, va animar els lleronins i lleronines a fer servir aquest nou espai de trobada i va recordar les inversions que ha realitzat darrerament l’Ajuntament a Llerona, com ara el nou envelat i el bar que s’està instal·lant actualment al camp de futbol. També va anunciar que properament Sorea farà obres en alguns carrers del poble per millorar-ne les canonades per on passa l’aigua potable, que en alguns punts rebenten tot sovint. 

El nou local té diversos despatxos amb mobiliari, així com una sala-menjador amb un televisor i taules amb jocs de cartes. L’Ajuntament hi ha fet instal·lar un aparell de calefacció i aire condicionat i ha posat una cafetera i una nevera a la cuina. Després dels parlaments, els assistents van poder degustar un piscolabis i beure una copa de cava.

Arxivat a: Gent Gran
Un moment del parlament de Rosa M. Pruna, presidenta del Consell del Poble de Llerona
L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, entre Gisela Santos (a l'esquerra) i Rosa M. Pruna (a la dreta)
Moment en què va arribar a l'acte el veí més gran de Llerona, Francisco Jiménez, de 105 anys d'edat
Després dels parlaments de les autoritats, hi va haver un piscolabis per a tothom
Un dels despatxos del nou equipament municipal
Vista del pati que hi ha a l'entrada del local
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/09/2024 a les 10:29h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)