Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El jugador del Barça Xavi Barroso fa promoció de l’hoquei patins a les escoles del municipi

10/06/2014

Els dies 5 i 6 de juny alguns nens i nenes de primària del municipi, concretament de les escoles Joan Sanpera, Bellavista-Joan Camps i Colors, van tenir el privilegi de comptar amb un professor d’educació física d’excepció, ja que el jugador d’hoquei patins del FC Barcelona Xavi Barroso els va fer una visita amb l’objectiu de difondre el seu esport. 

La iniciativa parteix del Club Hoquei Les Franqueses, que vol promocionar entre els més joves aquest esport, amb la doble finalitat de fer-lo conèixer als nens i nenes de les Franqueses així com aconseguir nous jugadors per al club. El president de l’entitat franquesina, Òscar Jurado, va acompanyar Barroso a les escoles del municipi. Cal destacar el paper del Patronat Municipal d'Esports, que va fer de mitjancer entre el club i els centres educatius, a l'hora de coordinar els horaris de l'activitat. 

Els nens i nenes que van poder assistir a les classes de Xavi Barroso van quedar encantats amb les explicacions i el domini de l’estic i la pilota que va exhibir el jugador blaugrana. Els seus companys del primer equip del Barça també visiten altres escoles de Catalunya per promocionar l’hoquei patins, un esport amb molta tradició al país.

Arxivat a: Esports
El jugador del FC Barcelona amb dos alumnes de les Franqueses
Xavi Barroso, a l'escola Joan Sanpera i Torras
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2019 a les 14:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)