Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’entitat Harmonia 2.0 organitza dues xerrades sobre l’hort i la biblioteca escolar

06/05/2014

L’associació Harmonia 2.0, entitat que promou el voluntariat educatiu a les Franqueses, està ajudant, al llarg d’aquest curs, en la catalogació dels llibres de quatre biblioteques dels centres educatius del municipi i també en dos horts escolars. 

Per la seva naturalesa, tant la biblioteca com l’hort poden esdevenir una cruïlla de coneixements en l’activitat escolar. Per aquest motiu i per tal de  propiciar  un marc de reflexió entorn de la tasca que està duent a terme l’entitat, Harmonia 2.0 ha considerat oportú organitzar, amb el suport del Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental, dues sessions obertes tant a futurs voluntaris, com al conjunt de la comunitat educativa. 

Les xerrades previstes són L’escola tranquil·la I. L’hort escolar, a càrrec de Joan Manel Riera, biòleg i coordinador de l’Escola de Natura del Corredor, el dimecres 14 de maig; i L’escola tranquil·la II. La biblioteca escolar, a càrrec de Jaume Centelles, mestre i autor entre d’altres publicacions de La biblioteca, el cor de l’escola, el dimecres 21 de maig. 

Totes dues sessions seran a la sala d’actes del Centre Cultural Can Ganduxer, a les 17.30 h.

Arxivat a: Cultura, Educació
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)