Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Punt d'Informació d'Habitatge

L’Ajuntament, mitjançant un conveni signat amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, disposa d'una borsa de lloguer assequible. Es tracta d’un servei gratuït de mediació entre persones propietàries d’habitatges i persones que busquen habitatge en règim de lloguer, i té l’objectiu d’incrementar l’oferta de lloguer a preus moderats.

Les persones propietàries que posin a la disposició de la Borsa un habitatge es poden beneficiar, entre d’altres avantatges, d’assegurança gratuïta de l’habitatge o de la garantia d’Avalloguer. Per poder incloure un habitatge a la borsa, cal que estigui ubicat a les Franqueses del Vallès i tingui la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica o estigui en condicions d’obtenir-los.

Per tal de poder accedir a la borsa de lloguer social, les persones interessades han d’estar inscrites al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya, estar empadronades a un municipi del Vallès Oriental i disposar uns ingressos mínims i màxims segons l’IPREM vigent. Com a llogaters a través de la Borsa aconseguiran, entre d’altres avantatges, un lloguer assequible i assessorament gratuït durant tot el procés de contractació i la vigència del contracte.

Tothom qui estigui interessat/da, es pot adreçar a l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental o al Punt d’Informació d’Habitatge de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental

Consell Comarcal del Vallès Oriental

Carrer Miquel Ricomà, 46

Granollers

Telèfon 938 600 700 (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Punt d’Informació d’Habitatge

Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Carretera de Ribes, 2

Les Franqueses del Vallès

Telèfon 938 467 676. L’horari d’atenció al públic és els dijous de 8.30 a 14 h amb cita prèvia.

On es presta

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/09/2023 a les 11:46h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)