Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Club de la Feina

És un espai vinculat a l’àrea de Dinamització Econòmica, on s’ofereixen tècniques de recerca d’ocupació i on es faciliten totes les eines per a la recerca activa de feina, com les ofertes del municipi, premsa, OTG, borsa pròpia, informació de cursos, etc.

Des del servei d’inserció de les Franqueses del Vallès es fa un seguiment de totes les persones que s’hi adrecen, assessorant-les i informant-les sobre tots aquells dubtes que puguin tenir els usuaris. Aquest espai també disposa d’un Punt d’Autoservei del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Itineraris personals d’inserció: Atenció personalitzada a l’usuari per proporcionar-li eines i assessorament necessari que faciliti la inserció laboral.

Tallers de recerca de feina: Donar a conèixer el màxim de canals possibles de recerca de feina i les eines corresponents, com poden ser les borses de treball, l’elaboració de currículums i cartes de presentació, entrevistes laborals, etc.

On es presta

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/04/2024 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)