Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Sol·licitud del servei de suport, assessorament i mediació a les comunitats de veïns i en temes de veïnatge

Descripció

El servei de suport, assessorament i mediació a les comunitats de veïns i en temes de veïnatge és un servei públic i gratuït d'acompanyament als veïns i veïnes de les Franqueses del Vallès que tinguin un conflicte veïnal, ja sigui els propis d'una comunitat de veïns o bé desavinences o desacords entre veïns/es per conflictes relacionats amb la pròpia convivència. El principal objectiu del servei és el de millorar l'organització i el bon funcionament de les comunitats i/o veïns, fomentant així la convivència i el bon veïnatge.

Qui el pot demanar

Qualsevol ciutadà o ciutadana que visqui a les Franqueses del Vallès

Qui n'és el responsable

L'àrea de Participació i Relacions Ciutadanes. L'Ajuntament de les Franqueses rep el suport de la Diputació de Barcelona a través del conveni per a l'impuls i consolidació del servei de mediació ciutadana.

Procediment per iniciar el tràmit

Presencialment

El servei de suport, assessorament i mediació a les comunitats de veïns es gestiona a l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes. Però per sol·licitar-lo cal emplenar el full de sol·licitud i registrar-lo d’entrada a qualsevol de les oficines el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC).

Un cop formalitzada la sol·licitud, el servei es posarà en contacte amb les diferents parts implicades per iniciar el procés.

On es pot fer

Documentació necessària

Documentació complementària

Darrera actualització d’aquest contingut: 14/06/2021 a les 14:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)