Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Sol·licitud del Servei de Mediació i Veïnatge

Descripció

El Servei de Mediació i Veïnatge és un servei públic i gratuït que acompanya a la ciutadania en la resolució i gestió dels conflictes derivats del veïnatge a través de la mediació, altres tècniques de resolució de conflictes, suport i assessorament legal.

 

Qui el pot demanar

Aquest servei va adreçat a qualsevol persona que visqui a les Franqueses del Vallès i tingui un dubte o conflicte veïnal.

Qui n'és el responsable

L'àrea de Participació i Relacions Ciutadanes. L'Ajuntament de les Franqueses rep el suport de la Diputació de Barcelona a través del conveni per a l'impuls i consolidació del servei de mediació ciutadana.

Procediment per iniciar el tràmit

Presencialment

El Servei de Mediació i VeÏnatge es gestiona a l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes. Però per sol·licitar-lo cal emplenar el full de sol·licitud i registrar-lo d’entrada a qualsevol de les oficines el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC).

Un cop formalitzada la sol·licitud, el servei es posarà en contacte amb les diferents parts implicades per iniciar el procés.

On es pot fer

Documentació necessària

Documentació complementària

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 09:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)