Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Modificació de dades tributàries

Descripció

Modificació de les dades tributàries dels titulars dels tributs gestionats per l’ajuntament. Es poden modificar les dades següents: titularitat, domicili fiscal i domiciliació bancària (alta/baixa de domiciliació bancària o modificació).

Tributs i preus públics municipals, en període voluntari, no delegats a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT): Taxes administratives, Taxes urbanístiques, Taxes d’activitats, Taxes de cementiri, Taxes per ocupació de la via pública, Taxes per retirada de vehicles abandonats, Impost sobre construccions, instal·lacions i obres, Infraccions urbanístiques, entre d’altres. 

En el cas dels tributs delegats a l’ORGT: Impost sobre béns immobles, Impost sobre activitats econòmiques, Impost sobre vehicles de tracció mecànica, Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, Taxa per recollida d’escombraries, Multes de trànsit, entre d’altres. L’interessat haurà d’enllaçar a la pàgina web de l'Organisme de Gestió Tributària.

Temps de resolució

Al moment

Qui el pot demanar

La persona, entitat o empresa, que sigui titular del tribut. En cas que l’interessat o interessada actuï mitjançant representant, cal que aquest estigui degudament autoritzat. 

Qui n'és el responsable

Àrea d'Hisenda

Procediment per iniciar el tràmit

Presencialment

La persona interessada o el seu representant presenta la sol·licitud de modificació de dades i la documentació corresponent (fotocòpia de NIF, de l’escriptura, del c/c) a l’oficina del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'Ajuntament.

On es pot fer

Documentació necessària

  • Fotocòpia del DNI o NIF de la persona interessada i/o representant
  • Fotocòpia de l'escriptura
  • Fotocòpia del C/C
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 09:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)