Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Alta per omissió al Padró Municipal d'Habitants

Descripció

Tramitar l'alta en el Padró Municipal d'Habitants, d'aquelles persones estrangeres que han estat donades de baixa d'ofici a conseqüencia de no haver renovat la seva inscripció en el padró.

Període tramitació

Tot l'any

Temps de resolució

Al moment

Qui el pot demanar

Qualsevol ciutadà estranger major de 18 anys que hagi estat donat de baixa d'ofici en el Padró Municipal d'Habitants i en cas de menors el seu pare, mare o tutor.

Qui n'és el responsable

Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC)

Procediment per iniciar el tràmit

Presencialment

Cal que les persones estrangeres majors de 18 anys es presentin a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'Ajuntament amb tota la documentació necessària.

Si algun dels interessats majors d'edat no pot presentar-se, haurà de portar una autorització per realitzar el tràmit a través del representant (vegeu document adjunt).

Si la persona que s'ha d'empadronar no és titular de l'habitatge, haurà de portar autorització del propietari/llogater (vegeu document adjunt).

Si s'empadrona un menor d´edat només amb un dels pares, ens caldrà l'autorització signada i fotocòpia del document d'identitat de l'altre progenitor.

En cas de separació legal dels pares, ens caldrà l´original del document que acrediti la guarda i custòdia. Sí és compartida cal l´autorització de l´altre progenitor.

On es pot fer

Documentació necessària

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 09:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)