Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

A5 - Nova passera per a creuar la via del ferrocarril

M-1
M-1
M-2
M-2

 

Descripció de l’actuació

Aquesta actuació proposa la col·locació d’una passera peatonal a l’alçada del carrer Ronda Nord. Aquesta connexió es proposa de tres braços: un primer iniciat al final del carrer Girona, i gairebé mantenint la cota inicial i amb molt poca pendent s’eleva per sobre la via del ferrocarril; un cop a l’altra banda es proposa una doble baixada a través de rampes que a nord dirigeixi el vianant als equipaments esportius, i a sud a la franja reserva d’espais verds i equipaments. També haurà de contemplar un accés directe des del carrer Aragó, ja sigui a través d’una escala o d’un ascensor.

La distància entre aquesta nova passera i l’estació de tren és només de 700m i l’orografia entre aquests dos punts és molt suau. La passera juntament amb el carril per a bicicletes i altres operacions de conexió obre tot un camp de possibilitats quant a recorreguts cívics.

L'objectiu de l'actuació és millorar la connexió entre el barri Bellavista i la resta de ciutat construïda, produint una primera transformació significativa per a superar la via del ferrocarril.

 

Pressupost: 1.400.000 €

 

Calendari: pendent

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/04/2014 a les 20:40h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)