Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alcalde

Alcalde Francesc Colomé
Alcalde Francesc Colomé

Benvolguts i benvolgudes, 

Em plau donar-vos la benvinguda a les Franqueses del Vallès. Aquest web és una porta d’entrada virtual al municipi. Si navegueu per aquestes pàgines us acostareu a la realitat dinàmica de les Franqueses. Al municipi hi vivim prop de 20.000 habitants repartits entre cinc pobles: Corró d'Avall, Bellavista, Llerona, Corró d'Amunt i Marata. Cada un d’aquests cinc nuclis té un caràcter diferenciat que contribueix a crear un teixit associatiu divers amb més de 100 entitats. 

La riquesa de les Franqueses, en bona part, es mesura en la gran quantitat de recursos naturals, agrícoles i forestals. Una virtut que procurem que sigui harmònica i sostenible amb el creixement dels nostres pobles. Així, el nostre territori és conegut pels paisatges idíl·lics i tranquils que conviden a gaudir de la natura i de la pràctica esportiva a l’aire lliure. Tot i que un 85% de la superfície està poblada per boscos i conreus, en els últims anys la indústria ha experimentat un fort creixement gràcies a la bona xarxa de comunicacions de què disposem. 

A través d’aquest web podreu conèixer el passat, el present i el futur de les Franqueses i de la seva gent. Des de lesfranqueses.cat podreu seguir l’actualitat del municipi, consultar els serveis que l’Ajuntament ofereix, fer tràmits en línia, contactar amb el consistori, aportar els vostres suggeriments, etc. El web municipal està configurat de tal manera que la informació es pugui cercar de manera ràpida i pràctica. A més, la relació entre els continguts de tot el web fa que els visitants pugueu enllaçar amb d’altres pàgines que poden ser del vostre interès segons el tema consultat. 

Us convido a viure les Franqueses passejant pels seus pobles i també a descobrir-lo navegant per aquest web.   

Benvinguts a casa vostra.

 

Francesc Colomé i Tenas

Alcalde de les Franqueses del Vallès

 
Escriviu a l'alcalde

L'alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, és a la vostra disposició per a qualsevol suggeriment, consulta o petició. Escriviu-li des d'aquest espai.

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i cognoms *
DNI *
Escriviu-lo sense punts ni guions.
Telèfon *
Adreça electrònica
Comentari *
Adjunt

En cas que vulgueu afegir un fitxer (fotografia, document, etc.) descarregable.

La mida màxima permesa és de 10 MB
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/01/2016 a les 11:24h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)