Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Biblioteca Municipal

Contacte

  • Nom: Biblioteca Municipal
  • Adreça: Centre Cultural de Bellavista. Carrer d’Astúries, 1
  • Codi postal: 08521
  • Municipi: Les Franqueses del Vallès (Bellavista)
  • Telèfon: 938 404 388
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Horari: L'HORARI ORDINARI: Matins: dimarts, dimecres i dissabtes de 10 a 14 h Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h HORARI DE JULIOL: De dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h. Els matins de dimarts, dimecres i dissabtes la Biblioteca Municipal romandrà tancada.

Sala d'estudi 

D'acord amb l'horari habitual de la biblioteca.
HORARI EXTRAORDINARI ENTRE EL 7 I EL 31 DE GENER: matins oberta els dimarts, dimecres, dissabtes i diumenges de 10 a 13.45 h. Tardes oberta de dilluns a diumenge de 16 a 21.45 h (EXCEPTE EL 9 DE GENER QUE ROMANDRÀ TANCADA).

Diumenge, festius i tardes de dissabte, entrada per la cafeteria del Centre Cultural de Bellavista.

Serveis

Servei de consulta i préstec bibliogràfic: de llibres, vídeos, discs compactes, revistes i diaris; préstec interbibliotecari; accés a bases de dades; equipament informàtic d’ús lliure (ofimàtica); connexió internet; Wi-Fi; impressió de documents d’Internet; fotocòpies en autoservei; accés al catàleg de la Xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona; espais per escoltar música i visionar vídeos.

eBiblio Catalunya: préstec de llibres digitals gratuït.

La Biblioteca Municipal gestiona i posa en disposició aquest servei, i el posa a l'abast també en un altre punt del municipi, a la Sala de Lectura, al Centre Cultural de Can Ganduxer de Corró d’Avall.

També disposa d'Accés a ordinadors i connexió a Internet.

Prestacions en línia

A través de pàgina web de la Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona: sol·licitar el carnet d'usuari; consultar les dades personals i l'activitat; reserva de documents i consulta del fons documental de totes les biblioteques de la Xarxa; reserva d’ordinadors; notícies i agenda sobre el món dels llibres i les activitats que duen a terme les biblioteques de la Xarxa.

Activitats

Activitats de promoció cultural; guies documentals; formació d’usuaris; visites escolars; cursos d’informàtica Aules Internet; Hora del Conte (tots els darrers dijous de mes no festius, d'octubre a maig; consulteu la secció d'agenda); Concurs Literari de Sant Jordi; Espais de Lectura d’adults; visites d’autors; sortides culturals; exposicions.

 

Interior de la Biblioteca Municipal (3)
Interior de la Biblioteca Municipal (3)
Interior de la Biblioteca Municipal
Interior de la Biblioteca Municipal
Interior de la Biblioteca Municipal (2)
Interior de la Biblioteca Municipal (2)
eBiblio.cat
eBiblio.cat
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/01/2020 a les 12:32h

Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)