Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses acollirà el sector F del Campionat d'Espanya cadet femení d'handbol

15/05/2024

L'equip amfitrió, el cadet femení de l'AEH les Franqueses, competirà per accedir a la fase final del Campionat d'Espanya.

La Real Federación Espanyola de Balonmano ha fet públic el nom de les vuit seus que acolliran, del 23 al 26 de maig, elssectors del Campionat d'Espanya cadet femení, les fases prèvies que conduiran als millors equips de handbol fins a la fase final del campionat estatal.

En aquesta llista figura les Franqueses del Vallès que, just l’any en que ha estat nomenada Vila Europea de l’Esport, s’encarregarà de l’organització del sector F, amb l'AEH les Franqueses, com a equip amfitrió.

El sector F estarà dividit en dos grups i hi participaran fins a 6 equips. L'AEH Les Franqueses, que tot just la setmana passada es va proclamar campió de la Lliga Catalana a Amposta, es troba enquadrat al grup 1 juntament amb TPTES Royo Calasancio i BM Hiessur Lauro, mentre que al grup 2 s'hi troben Elda Prestigio Azul, Madrid Base Villaverde i A.Abaranera Dep.

Arxivat a: Esports
Jugadora de handbol (banc d'imatges)
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)