Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Oberta la convocatòria d'ajuts als menjadors escolars pel curs 2024-2025

09/05/2024

Les sol·licituds es poden presentar fins el 7 de juny

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha obert la convocatòria per demanar els ajuts als menjadors escolars pel proper curs. Aquests ajuts es poden tramitar electrònicament o presencialment a l'Ajuntament fins el 7 de juny. A continuació us expliquem tot el que necessiteu saber:

Qui pot ser beneficiari/ària?

L'alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya en els cursos des de I2, primer cicle d'Educació Infantil, fins a 4t de l'ESO, sempre i quan no li pertoqui la gratuïtat del servei i acompleixi els requisits establerts en les bases reguladores.

Quin és l'ajut?

L’import de l’ajut s’aplica sobre el preu del cost del servei, que no podrà superar en cap cas el preu màxim establert pel Departament d’Educació.
Per al curs escolar 2024/2025 s’estableix un preu de 7,25€/alumne/dia per als centres amb una durada d’espai de migdia de 2 hores i mitja i 6,87 euros/alumne/dia per als centres amb una durada d’espai de migdia de 2 hores.

Qui pot presentar la sol·licitud?

Pare, mare, tutor/a legal o persona encarregada de la guarda i protecció dels infants o adolescents per a qui es sol·licita l’ajut.

On es presenta la sol·licitud?
Presencialment a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament o de Bellavista Activa.
Telemàticament a la Seu Electrònica clicant al tràmit destacat "Ajuts menjador 2024-2025" i al següent enllaç 

Quin és el termini?

Del 9 de maig de 2024 al 7 de juny de 2024, ambdòs inclosos.
La resolució inicial de les sol·licituds presentades dins el termini inicial de presentació de sol·licituds, es preveu que es pugui aprovar entre la darrera setmana de juliol i abans de l’inici del curs escolar 2024/2025.

Quines dades es necessiten per omplir la sol·licitud?

  • DNI, NIE o passaport de tots els membres de la unitat familiar.
  • Dades personals: nom, cognoms, domicili, telèfon de contacte…
  • Número d’identificació de l’alumne (IDALU). En el cas que no disposis del número en el moment de la sol·licitud podràs presentar-la igualment però degut a que és una dada obligatòria, l’ajut no es resoldrà fins que no aportis el certificat. A l’apartat d’instruccions per omplir la sol·licitud trobaràs enllaç a la pàgina web del Departament d’Educació on pots obtenir-lo electrònicament.
  • Relació dels imports d’ajuts d’urgència social i dels ingressos no tributables o exempts percebuts durant l’any 2023, si és el cas. A l’apartat d’instruccions per omplir la sol·licitud trobaràs més informació sobre com fer constar aquests ingressos.
  • Signatura de tots els membres de la unitat familiar.

Instruccions

Quina documentació s'ha d’adjuntar?

  • Si s'ha autoritzat la consulta de les dades entre administracions públiques no s'ha de presentar cap dels documents consultables especificats en les bases reguladores i la sol·licitud.
  • Si no s'ha autoritzat la consulta de les dades entre administracions, s'haurà d’aportar la documentació acreditativa corresponent.
  • Si en la darrera convocatòria ja vau presentar al vostre Ajuntament de referència la documentació obligatòria i/o complementària corresponent i aquesta segueix sent vàlida, no caldrà adjuntar de nova (conveni o sentència de divorci o separació, documentació acreditativa de la representació legal o acolliment, certificat acreditatiu de la distància i/o l’IDALU de l’alumne/s).

A l’article 6. Documentació de les bases reguladors dels Ajuts Individuals de Menjador per al curs 2024-2025 i al model de sol·licitud hi ha la relació de la documentació obligatòria i complementària.

A continuació trobareu diversos enllaços que us poden ser d'utilitat i adjunts a aquesta notícia hi ha els formularis necessari i més informació:

Informació sobre els ajuts menjador 

Seguiment de la meva sol·licitud 

Presentació d'esmenes i de requeriments

Arxivat a: Polítiques Socials
Ajuts menjador 2024-2025

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)