Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Pla d'Acció Municipal 2023-2027 s'obre a la ciutadania

22/12/2023

La previsió és que el document definitiu estigui enllestit el mes de febrer

La definició del Pla d'Acció Municipal (PAM) s'està elaborant de forma compartida. És per això que s'han organitzat diferents espais de debat per tal d'avançar en la concreció del pla, promovent la participació interna, de l'equip polític i del personal tècnic, i l'externa amb la visió de la ciutadania i les entitats. 

Per copsar la visió de la ciutadania i entitats els dies 29 de novembre i 4 i 11 de desembre s'han celebrat 3 sessions participatives amb la finalitat d'aportar la seva visió a les accions definides prèviament. 

Durant la primer sessió s'han treballat els eixos 4 i 5 del PAM que tenen com a objectiu avançar Per unes Franqueses saludable, creativa i generadora d'oportunitats i Per unes Franqueses inclusiva, que té cura de les persones i en garanteix els drets, així doncs s'han tractat aspectes com infància, joventut, educació, cultura; sobre la gent gran i feminisme i igualtat, esports, etc. La sessió ha servit per conèixer de primera mà quines són les accions prioritàries per la ciutadania. 

La segona sessió, amb temes de sostenibilitat i urbanisme (mobilitat, obres i serveis, urbanisme i habitatge, pagesia i espais verds, medi ambient i transició energètica) ha deixat palès que executar un pla d'estalvi i d'ús eficient de l'aigua està entre les principals preocupacions de la gent de les Franqueses. En aquesta trobada també s'ha parlat àmpliament de mobilitat i de connexió dels 5 nuclis de població.

La darrera sessió s'ha dedicat a transparència i a promoció econòmica. Entre les aportacions de la ciutadania en aquests àmbits en destaquen la necessitat de l'elaboració d'un pla d'usos i de serveis dels equipaments municipals i la creació d'un registre únic d'entitats establint criteris per a la concessió de subvencions i per a la cessió d'equipaments municipals. 

Totes aquestes aportacions seran analitzades per l'equip tècnic que decidirà quines i com s'implementen en el document final. Es preveu presentar el Pla d'Acció Municipal el proper mes de febrer. 

Arxivat a: Ajuntament
Sessions participatives PAM
Sessions participatives PAM

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)