Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El conveni per desenvolupar el Pla Educatiu d'Entorn es renova per 4 anys

13/12/2023

Les accions del PEE abasten els centres d'infantil i primària i els de secundària

Aquesta tardor s'han iniciat les accions incloses dins el Pla Educatiu d'Entorn de les Franqueses, un pla que ha renovat el conveni entre l'Ajuntament i el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per 4 anys.

Entre les accions d'aquest curs hi ha l'acompanyament a famílies de nova arribada als centres Guerau de Liost, Bellavista-Joan Camps i Colors, un espai de d'apropament a pares i mares d'infants d'I3 nouvinguts a les dinàmiques de les escoles i al seu entorn proper.

També s'ha renovat el taller de llengua, cohesió i famílies a les escoles Bellavista-Joan Camps i Colors, un espai periòdic de trobada amb les famílies que fa poc que són a l'escola dinamitzat pel personal docent i una persona traductora. I en la mateixa línia, els tallers d'acompanyament i suport educatiu als instituts de secundària.

Paral·lelament a les accions als centres d'Educació Infantil i Primària, l'alumnat de l'Institut Lauro i de l'Escola Camins estan col·laborant en l'obra de teatre conjunta que s'estenarà el 14 de desembre al Teatre Auditori de Bellavista.

Arxivat a: Educació
Pla Educatiu d'Entorn
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)