Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dimarts 5 de desembre, ple extraordinari de l'Ajuntament

01/12/2023

La sessió serà a les 13.30 h a Can Ribas

L'ordre del dia de la sessió és el següent:

1.Proposta d'aprovació inicial del Pressupost General de la Corporació local per a l'exercici 2024, les Bases d'Execució del Pressupost, així com l'aprovació de la Plantilla de Personal i de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i dels seus organismes autònoms

2.Proposta d'aprovació de la inclusió, en l'ordre del dia de la sessió plenària i per raons d'urgència, de l'expedient relatiu a l'aprovació de l'adhesió de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès al Comunicat del Fons Català de Cooperació davant la guerra a Gaza

3. Proposta d'adhesió al Comunicat del Fons Català de Cooperació davant la guerra a Gaza, de condemna a la violència infringida contra la població civil i a la crida d'organismes internacionals que exigeixen el compliment del dret internacional humanitari

Arxivat a: Ajuntament
Ple extraordinari
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 10:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)