Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El circ omple la plaça Major de Bellavista

20/11/2023

Les Franqueses celebra l'11a edició de la Festa de la Infància

El canvi de data i el circ han caracteritzat la Festa del Infància 2023. Aquesta edició, l'11a, ha apostat per avançar les activitats i acostar-la, així, al Dia Internacional dels Drets dels Infants, el 20 de novembre, i allunyar-la de les activitats de Nadal. Enguany, totes les propostes han girat al voltant del circ i les seves disciplines.

El dissabte 18 de novembre al matí ha estat la jornada central de la festa amb xocolatada amb Diables els Encendraires; carpa de contes amb el Servei de Biblioteca Municiapl; tallers de boles de malabars amb els Casals Infantils Municipals, de trapezistes amb l'AMPA Guerau de Liost, de pallassos amb l'AFA Colors, de llapis-fletxa el Club Tir amb Arc les Franqueses, de carioques amb ENEI i de pintar cares i d'elaboració de nassos de pallasso amb l'AFA Camins. També hi ha haver activitats psicomotrius amb el Servei d'Escoles Bressol Municipals i de sardanes amb Sardanistes Franquesins. A més a més, durant tot el matí s'ha pogut participar en les diverses activitats com el trapezi, entre d'altres, de Juga Circ i escoltar dos combos i un grup de l'Escola Municipal de Música.

La diada de dissabte, però, només ha estat la cloenda de diverses activitats que les AMPA i AFA de les escoles d'Educació Infantil i Primària de les Franqueses, els serveis municipals de biblioteca i de casals infantil i entitats com ENEI han anat realitzant des de finals del mes d'octubre.

Podeu visitar la galeria d'imatges de la jornada aquí.

Arxivat a: Infància i Joventut
Festa de la Infància 2023 09
Festa de la Infància 2023 01
Festa de la Infància 2023 02
Festa de la Infància 2023 03
Festa de la Infància 2023 04
Festa de la Infància 2023 05
Festa de la Infància 2023 06
Festa de la Infància 2023 07
Festa de la Infància 2023 08
Festa de la Infància 2023 10
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)