Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“L’alcalde truca a la teva porta”

15/11/2023

Juan Antonio Corchado comença un programa de proximitat per escoltar a la ciutadania

L’alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado, comença aquest mes de novembre el programa «L’alcalde truca a la teva porta». Un projecte amb l’objectiu d’esdevenir un espai de trobada per compartir inquietuds, preocupacions o suggeriments amb la ciutadania. D’aquesta manera l’alcalde vol augmentar els canals de proximitat amb els veïns i les veïnes per escoltar i conèixer de primera mà quins són els temes que més interessen al municipi. «El meu despatx ha de ser al carrer. Els alcaldes i les alcaldesses som els i les representants més propers/es al territori i hem d’aprofitar aquesta proximitat per portar a terme una política real, que s’ajusti a la nostra realitat. Aquest govern va anunciar canvis i escoltar i estar al costat dels nostres veïns i les nostres veïnes ha de ser una prioritat», ha explicat Corchado.

Amb el projecte «L’alcalde truca a la teva porta», Corchado tindrà una agenda específica per visitar habitatges, comerços, equipaments,... i cada mes s’adreçarà a un nucli diferent del municipi per apropar-se a la realitat de cadascuna de les zones que formen part de les Franqueses. El projecte començarà la setmana del 27 de novembre a Corró d’Avall.

Arxivat a: Ajuntament
Juan Antonio Corchado, alcalde de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/11/2023 a les 19:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)