Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses compta amb l'espai familiar de criança La Petita Mà

31/10/2023

Es tracta d’un servei gratuït per a les famílies del municipi amb criatures de 0 a 3 anys

L'Ajuntament posa a disposició de les famílies, amb criatures fins a 3 anys, l’Espai Familiar La Petita Mà (abans anomenat Espai Materno) dedicat a la criança. Es tracta d’un punt de trobada, relació i de joc compartit entre infants i famílies que compta amb els suport i assessorament educatiu d’una professional especialitzada.

El servei pretén donar resposta, per una banda, a la necessitat que té la petita infància de jugar, explorar i descobrir amb altres infants i, per l’altra, facilitar a les famílies fer comunitat i compartir les experiències i els dubtes al voltant de l’educació dels seus fills i filles. Per això s’ofereix un espai i material adequat que permeten el joc i la socialització dels infants més menuts

La Petita Mà està obert a totes les famílies amb infants de 0 fins als 3 anys del municipi. Actualment compta amb dos grups, en funció de l’edat dels infants: el de famílies amb nadons i fins als 10 mesos, que es fa els dilluns de 10.30 h a 12 h, i un segon grup per a famílies amb infants d'11 mesos a 3 anys, que es reuneix cada divendres, de 10 h a 11.30 h.

El local de l’Espai Familiar La Petita Mà es troba al carrer Cardedeu, 4 de Bellavista. Les persones interessades en formar part d’algun dels grups poden inscriure’s prèviament i de forma gratuïta trucant al tel. 660 42 34 11 o bé a través del correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Polítiques Socials
Espai Familiar La Petita Mà
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)