Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El programa d'art i el Servei de Logopeda Municipal també inicien el curs

27/10/2023

Amb l'inici de les classes i amb el pas de les setmanes, els programes i serveis educatius vinculats al curs escolar han reprès l'activitat. És el cas del programa d'art per a infants i joves i del Servei de Logopeda municipal.

Comença el programa d'art per a infants i joves

L'alumnat de 2n cicle d'Educació Infantil, Primària i Secundària ha començat aquest octubre a participar en les activitats del programa de promoció, difusió i formació de les arts 2023-2024. Una proposta amb activitats escèniques adaptades a les diverses edats. Les activitats per Infantil i Primària es realitzen al Teatre Auditori de Bellavista i el teatre debat per a Secundària visitarà els dos instituts.

Un altre curs amb el Servei de Logopeda Municipal

El Servei de Logopeda Municipal també ha représ l'activitat durant aquestes primeres setmanes de curs. Aquest servei col·labora de manera continuada amb els/les professionals de 2n cicle d'Educació Infantil i Primària de les escoles del municipi en el tractament, l'atenció i la prevenció de les dificultats i dels transtorn greus del llenguatge amb atenció directa a l'alumnat. També treballa de manera preventiva en el desenvolupament de l'aprenentatge del llenguatge escrit per tal d'evitar un possible fracàs escolar. Cada curs atén uns 130 alumnes de manera directa o amb assessorament, seguiment i derivacions.

Arxivat a: Educació
Programa d'art
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2024 a les 14:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)