Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La gent gran s'activa

26/10/2023

Sortides, setmana cultural i homenatges han omplert l'agenda d'octubre d'activitats per a les persones majors de 65 anys

L'octubre ha estat un mes atapaït de propostes per a les persones grans de les Franqueses. Hi ha hagut de tot, des de sortides, a propostes culturals, passant per altres de més lúdiques. Tot plegat, en la lína de mantenir les persones majors de 65 anys actives.

Setmana Cultural del Casal Cívic i Comunitari les Franqueses

A principis de mes, el Casal Cívic i Comunitari les Franqueses ha pres el relleu a Bellavista i ha celebrat la setmana cultural. Durant 6 dies, les persones usuàries d'aquest equipament han pogut participar en exhibicions i ballades de sardanes, veure espectacles, competir en dòmino, parxís i petanca, cantar havaneres i gaudir del dinar de germanor. Aquesta setmana dona el tret de sortida a les moltes activitats que es realitzen al casal i ajuda a engrescar altres persones grans a apuntar-s'hi.

Homenatge a la vellesa de Bellavista

El primer cap de setmana, l'Ajuntament i l'Associació de Veïns de Bellavista han organitzat el tradicional homenatge a la vellesa. Enguany, les persones participants han gaudit d'un esmorzar i d'una sortida a l'Estany de Banyoles amb dinar inclòs.

Visita al recinte modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

La temporada de sortides culturals per a la gent gran s'ha obert aquest curs amb una doble visita: al recinte modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i a l'antiga fàbrica de cerveses DAMM. Hi han participat prop de 250 persones en dos dies diferents que han pogut conèixer les peculiaritats del recinte hospitalari amb la superfície enjardinada més gran d'Europa i la història de la fabricació de la cervesa a Barcelona.

Arxivat a: Gent Gran
Setmana cultural 01
Setmana cultural 02
Homenatge Bellavista 01
Homenatge Bellavista 02
Sortida Sant Pau 01
Sortida Sant Pau 01
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)