Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local identifica i deté el pressumpte autor d'un furt

06/10/2023

Els fets han ocorregut aquest dijous, 5 d'octubre

La Policia Local de les Franqueses ha aconseguit identificar i detenir al pressumpte autor d'un furt en un establiment comercial del municipi. Els fets s'han produït aquest dijous a primera hora de la tarda quan s'ha rebut una trucada des d'un comerç de Corró d'Avall denunciant un robatori. La patrulla de la Policia Local s'ha personat en el lloc dels fets on, gràcies a les càmeres de videovigilància de l'establiment, ha identificat el pressumpte autor. Posteriorment, les patrulles han localitzat a la persona i han comprovat que tenia el material sostret. El pressumpte autor, un jove de les Franqueses, ha estat denunciat per un pressumpte delicte de furt i el jutjat està instruint les diligències.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Detall cotxe Policia Local
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)